Allt på en gång ...

Nu börjar jobbet i växthuset och trädgårdslandet att ge utdelning. Det gäller att hålla koll på allt som blir färdigt varje dag.

 

Förra året försökte jag inbilla mig att jag bara skulle sätta EN ENDA planta av slanggurka. Naturligtvis blev det TVÅ. Vem kan äta cirka tre gurkor per dag? Inte vi ... vilket betyder att både grannar och andra har blivit tvungna att äta mer gurka än de kanske hade tänkt. Men nästa år .... DÅ ska jag bara ha EN planta! ...?!

 

Klicka för större bild > 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • charlotte » Nu finns Birmaboken hemma:  ”Hej! Säljer du fortfarande Birmaboken? Jag är blivande birma ägare o är intresse..”

  • Ulla Wiberg » Sista gurkorna:  ”Hej ..är de nån skillnad på saltlag till Vit Arbogagurka... Har äntligen hittad ..”

  • Pirkko Meinking » Hallonen börjar mogna:  ”Vilken härlig känsla att veta att mycket av växterna är sen era förfäder bode dä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-