Blogginlägg numero uno

Egentligen har jag inget speciellt att meddela - annat än att jag just nu sitter och "filar" på min nya hemsida. Den gamla är ett minne blott - mycket beroende på att jag har bytt från PC till Mac. Inget jag ångrar precis.
Just nu hörde jag de första gässen flyga förbi. De hörs kan jag påstå. Ingen missar det speciella ljudet av en flock gäss. Alltså kan man räkna med att våren är här.

 

För övrigt har de första chiliplantorna börjat sticka upp näsan ur jorden. Nu börjar ett annat liv här i huset - eller snarare i trädgården. Jag gillar att odla - både på friland och i växthus. Det är nästan lika roligt som att föda upp birma.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • charlotte » Nu finns Birmaboken hemma:  ”Hej! Säljer du fortfarande Birmaboken? Jag är blivande birma ägare o är intresse..”

  • Ulla Wiberg » Sista gurkorna:  ”Hej ..är de nån skillnad på saltlag till Vit Arbogagurka... Har äntligen hittad ..”

  • Pirkko Meinking » Hallonen börjar mogna:  ”Vilken härlig känsla att veta att mycket av växterna är sen era förfäder bode dä..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln